GULVE            MALER           ØVRIGT               OM OS               KONTAKT
FLYDEMØRTEL     EPOXY TÆPPER LINOLEUM TRÆGULV

OVERFLADEAFRENSNING

                 
Overfladeafrensning          


 

 

Højtryksrotationrensning: Denne form for renseudstyr udmærker sig ved, at det kan fjerne alle former for fastgroet snavs som olie, tjære og fedtstoffer. Samtidigt er rotationsrensningen en ikke destruktiv form for rensemetode, hvilket gør den perfekt til opgaver hvor gulvet evt. skal viderebehandles med f. eks epoxy eller lignende. Alt vand fra anlægget suges væk med det samme, hvilket bevirker man kan rense på overflader, hvor der ikke er afløb.

Diamantslibning: Denne metode kan fjerne alle former for overfladebehandlinger på gamle betongulve. Metoden kan også bruges ved slibning og polering af beton, natursten, marmor og terrazzo.
Superfloor udføres også ved hjælp af en diamantsliber.

Svampesanering udføres med diamantsliber hvortil der en tilsluttet en optil 100 meter sugeslange. Dette bevirker, at vi kan placerer selve støvsugeren udenfor bygningen, så en eventuel spredning af svampespore til andre bygningsdele og mennesker fjernes.

 
HUSUM ENTREPRISE A/S | Slotsherrensvej 131A | 2720 Vanløse | Mobil: 2326 7336 |  E-mail: mogens@husum-entreprise.dk                         25-09-2018