RETUR
                 
Epoxygulve fortsat              

Epoxygulve er belægninger med en række muligheder, der kan tilpasses det enkelte lokales specifikke krav. Epoxygulve har en overflade der rækker fra det helt glatte, til et meget rustikt, skridsikkert design. Gulvenes umiddelbare brugervenlige struktur gør et epoxygulv lige velegnet til områder spændende fra ekstrem hård punktbelastning af gulvområderne til det repræsentative udstillings -og kontor miljø.

Et epoxygulv udmærker sig desuden ved at have gode antistatiske egenskaber. Epoxygulve er nemme at arbejde med og flyder helt ensartet ud over hele fladen. Dette giver et homogent, sammenhængende indtryk. Det brede område inden for valg af dessiner giver stor sikkerhed for lægning af det helt rigtige fugefri gulv.

Epoxy er den hårdplast af alle fugefrie gulvprodukter, som kan skræddersys mest optimalt til det miljø den skal indgå i. Epoxyplast kan specialformuleres for at opnå forskellige egenskaber, såsom kemikalieresistens, hærdetide, design, struktur m.m. Vi har ca. 100 forskellige epoxy formler på nuværende tidspunkt. Til trods for hvad mange tror, så findes der nu emissionsfrit epoxyplast, hvilket vil sige at der ikke er udskilles farlige dampe under - og efter arbejdet.

 
HUSUM ENTREPRISE A/S | Slotsherrensvej 131A | 2720 Vanløse | Mobil: 2326 7336 |  E-mail: mogens@husum-entreprise.dk                         25-09-2018