RETUR
                 
Flydemørtel fortsat              

Dansk Gulvteknik® har Danmark mest avanceret flydemørtel pumpe, og med en kapacitet på op til 22 tons i timen, er den også en af Danmarks hurtigste. På den tekniske side, kan der blandt andet nævnes, microprocessor styret farveinjektion til ColorScreed gulve, variabel fiber og plastkugle indblæsning. Dette betyder at, vi kan udføre alle typer flydemørtel opgaver, men også specielle opgaver som afretningslag i bobbelbeton.

Kvalitetssikringen af vores flydemørtel opgaver er unik og den eneste af sin slags i Danmark, da alle data fra pumpen, sendes trådløst til vores kvalitetssikringsplatform. Disse data kan blandt andet indeholde variabler som, vandtemperatur, viskositet og pumpeflow, og hvis en given opgave kræver dette, så kan systemet konfigureres til at udføre de målinger, som ønskes.

De helt klare fordele ved flydemørtel er hurtig udlægning med stor kapacitet, samt et 100 % plant gulv med egenskaber der ikke findes i andre produkter.

 
HUSUM ENTREPRISE A/S | Slotsherrensvej 131A | 2720 Vanløse | Mobil: 2326 7336 |  E-mail: mogens@husum-entreprise.dk                         25-09-2018