GULVE            MALER           ØVRIGT               OM OS               KONTAKT
FLYDEMØRTEL     EPOXY TÆPPER LINOLEUM TRÆGULV OVERFLADEAFRENSNING
                 
Linoleum          

Pleje af linoleum og vinyl gulve:

Der skal anvendes et speciel sæbe/-plejemiddel, der er beregnet til denne type gulv. Produktet kan købes hos farvehandleren. Brugsanvisningen på dunken følges.

Gulvet kan en sjælden gang vaskes med universalrengøring, hvis det får en ’fedtet’ overflade. Men det må ikke være tit, da overfladen så udtørres.

Skrappe rengøringsmidler samt brun sæbe og opvaskemiddel bør IKKE anvendes, da midlerne nedbryder linoleum.

Pletter kan fjernes ved forsigtig anvendelse af mineralsk terpentin. Skyl grundt med rent vand og tør efter med en klud.

 

Linoleum er et naturprodukt ligesom træ, og derfor er gulvet varmt og rart at gå på, og linoleum når hurtigt op på almindelig stuetemperatur.

Linoleum, et naturligt materiale, der er fremstillet af linolie, harpiks, kalkstensmel og miljøvenlige farvepigmenter.

Undersiden af linoleum består af et lag vandafvisende HDF (high density fibreboard) med en bagside af lyddæmpende kork.

Vinyl
Vinylgulve er syntetisk fremstillet, og har en meget slidstærke overflade, som gør dem egnet til kældre, entréer, laboratorier og toiletter, hvor det er vigtigt med en lukket overflade uden samlinger, som samtidigt er meget let at rengøre. Vinylgulvene kan bruges sammen med gulvvarme.

Uanset om man vælger linoleums- eller vinylgulve, så fås  de i et væld af forskellige farver, designs og kvaliteter.

Husum Entreprise A/S benytter de bedste kvaliteter inden for linoleum og vinyl, som ved korrekt pleje ser smukke ud i mange år.

 
HUSUM ENTREPRISE A/S | Slotsherrensvej 131A | 2720 Vanløse | Mobil: 2326 7336 |  E-mail: mogens@husum-entreprise.dk                         25-09-2018