RETUR
                 
Polyrethangulve fortsat              
Når behovet er ekstreme belastninger, er et polyurethangulv løsningen på det fugefri gulv. Polyurethan er en utrolig stærk og modstandsdygtig fugefri gulvbelægning, der uden problemer holder til trafik med tungt lastede gaffeltrucks, lagerlastere og emballage skubben henover gulvet. Selv den mest hårdhændede rengøring afsætter ikke negative spor på et Polycretegulve.

Et polyurethangulv er meget resistent overfor de fleste kemiske forbindelser, ligesom svær, aggressiv varmepåvirkning heller ikke har nogen negativ effekt. Polycrete® er med stor tilfredshed valgt af slagterier, røgerier og mejerier – og er i øvrigt meget velegnet, hvor arbejdsforholdene er ekstremt belastende for gulvmiljøet.

Polyurethen kan være fleksibelt, hvorfor det er yderst velegnet til gulve, hvor der kræves en hvis gangkomfort. Dette være sportshaller eller industrier hvor folk står meget på det samme sted og arbejder.

 
HUSUM ENTREPRISE A/S | Slotsherrensvej 131A | 2720 Vanløse | Mobil: 2326 7336 |  E-mail: mogens@husum-entreprise.dk                         25-09-2018